Vår producent och Storyteller Christina Wallin blev inbjuden till Nätverkspodden
Nedan kan du läsa sammanfattade godbitar från avsnittet.

Inled din filmstrategi🧐 utifrån följande frågeställningar:

 Vilka kunder har jag attraherat med nuvarande budskap?
Vad är den minsta gemensamma nämnaren för de kunder jag
förvandlat till ambassadörer för mitt varumärke/mina drömkunder?
 Vilka utmaningar har mina nischade drömkunder där varumärket kan
hjälpa till att ge värde relaterat till vad vi säljer?
Hur kan ljud, ljus och bild förvandlas till en miljö som lyfter ditt
varumärke (kunskap, känsla, påverkan, underhållning) med en början, mitt och slut?

Exempel: Malmö högskola frågade Koanuka Films & Marketing hur de kan fortsätta vara ett ledande, modernt, innovativt och roligt universitet. Vi förvandlade deras teoretiska juridikkurs👩🏽‍🎓till sketcher där man kan tillämpa lagen i vardagssituationer både som E-Learning för befintliga studenter och som innehållsmarknadsföring via sociala medier.
Marie Hagberg: Nischen till Nätverkspodden är författare och jag funderar på om jag kan spela in någon scen med sig själv på min svärmors bondgård där jag integrerar med djur och natur.🐮 🍀
Christina Wallin: Scenen kan bidra till en autentisk känsla där man släpper in människor, vilket kan stärka det personliga varumärket.
Marie: Det är ju människan bakom affären man gör affärer med.
Christina: Vi mediatränar också, och hade en VD som ville lära sig spela in offerter, av just den anledningen, att kunna ge ett personligt erbjudande med det redskap som är det närmsta det personliga mötet vi kan komma, film.
njij


gjreiojg

Hur ser din filmstrategi

Unknown

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar