Attrahera din drömkund

Vilken arbetsglädje (och avkastning) tror du att ni skulle kunna få om ni skapade innehåll som attraherar era drömkunder?

Vi har gjort det mer tillgängligt att producera eget innehåll och berätta med olika tekniker; direktsändning, VR eller använda oss av drönare.. dessutom har vi större möjlighet att nå rätt mottagare. vårt förslag är att våga skapa innehåll som visar företagets kärna, det som ni älskar med varumärket, det ni står för. Skapa innehåll utifrån vem ni är snarare än vad ni säljer. 
En sak är att sälja för att tjäna pengar och kanske till och med bli rik men en helt annan är att sälja för att berika de människor som behöver dina produkter eller tjänster, där pengar är en konsekvens och där man bygger rikedom. 

Hur tror du att du kommer lösa dina kunders problem om du ingår utifrån passion och kärlek snarare än att räkna på övertiden, som om det vore en börda? Vi menar absolut inte att man inte ska värdera sin tid och kompetens och få betalt för detta, men det skulle berika dig på ytterligare ett plan om du känner dig entusiastisk varje dag, skulle det inte? 

Unknown

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar