Att synas ger förtroende

När vi är aktiva med att berätta om företaget får vi ofta kommentarer som; "Jag har sett att det går bra för företaget". Det finns en stark koppling mellan rörelse, synlighet och framgång vilket ger förtroende att skapa fler affärsmöjligheter. 

Den 16 september 2016 producerar vi Outside Comfort Zone som är ett interaktivt, dynamiskt och roligt event med världsomspännande coachar, utbildade från de bästa inom personlig utveckling, som Tony Robbins och certifierade av grundarna av NLP, (tillvägagångssätt för att uppnå specifika mål i livet), John Grinder och Richard Bandler, till Malmö för att ge föreläsningar och aktiviteter som väcker den bästa versionen av deltagarna.

Visionen för eventet är att fler ska upptäcka sin unika väg i livet och få insikt i vilka uppgifter eller kreationer vi är här för att manifestera eller utforska, denna väg finner vi utanför vår bekvämlighetszon.

Webb TV har varit det främsta verktyget att ge värde och skapa publik, https://www.facebook.com/outsidecomfortzone7/. Reklamsläp är ett annat sätt att uppmärksamma eventet på ett socialt, kul och annorlunda sätt.  


Vad kan du göra idag för att synas? Något som sträcker sig bortom din bekvämlighetszon?


Unknown

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar